Χτύποι της Νύχτας - Αντώνης Κατσαρός

Χτύποι της Νύχτας
Αντώνης Κατσαρός




Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένας φοιτητής έρχεται αντιμέτωπος με μια καλά κρυμμένη ιστορία, η περίεργη διακοπή ρεύματος φέρνει παράξενα αντικείμενα στο σπίτι του Λόγκαν, οι υποψίες ενός αστυνομικού για την ύπαρξη λυκανθρώπων στη πόλη του επιβεβαιώνονται, ένας ψυχοπαθής έρχεται αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο τρόμο του, μια παράξενη βροχή απλώνει το τρόμο στη Βολιβία, μια αποτυχημένη απόδραση από τις φυλακές του Παρεμορέμο και ένα συγγενικό πρόσωπο φυλάει μια απρόσμενη έκπληξη στην οικογένεια του Ανδρέα.
7 καθηλωτικές ιστορίες φαντασίας και τρόμου του Αντώνη Κατσαρού, έρχονται για να σας συναρπάσουν με την απρόσμενη τροπή τους και τα ανατρεπτικά γεγονότα που επιφυλάσσουν. Ολοζώντανες περιγραφές, σκοτεινή ατμόσφαιρα, κλίμα τρόμου και αγωνίας είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που θα συναντήσετε στην γραφή του συγγραφέα.


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Αντώνης Κατσαρός γεννήθηκε το 1977 στην Κόρινθο, όπου και μεγάλωσε. Από το 2005 κατοικεί μόνιμα στην Κύπρο με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του, όπου εργάζεται ως manager για πολλά χρόνια. Τα πρώτα του συγγραφικά βήματα τα έκανε δημοσιεύοντας κάποια διηγήματα στο διαδίκτυο. Του αρέσει ιδιαίτερα να ασχολείται με τη λογοτεχνία φαντασίας και τρόμου, όμως δε μένει εκεί, καθώς έχει συγγράψει και ένα (ακυκλοφόρητο ακόμα) παραμύθι, το οποίο σχετίζεται με τις ημέρες της εισβολής του τουρκικού στρατού στην Κύπρο και τις εμπειρίες ενός μικρού κοριτσιού από την παραμονή της σε προσφυγικό καταυλισμό.
Γρήγορα άρχισαν να δημοσιεύονται διηγήματα του σε περιοδικά, βιβλία και συλλογές διηγημάτων σε Κύπρο, Ελλάδα, αλλά και Αμερική. Παράλληλα είναι ο ιδρυτής της Λέσχης Δημιουργικής Γραφής και Ανάγνωσης Λευκωσίας, με την οποία πραγματοποιήθηκαν αρκετές δραστηριότητες κατά το παρελθόν.
Πέρα από τη συγγραφή, ο Αντώνης Κατσαρός ασχολείται με τη δημοσιογραφία, το management και τις πωλήσεις σε διάφορους οργανισμούς στην Κύπρο.