Η εποχή του κυνηγιού - Έρση Λάβαρη

Η Εποχή του Κυνηγιού
Έρση Λαβάρη



Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Aκούγονται διάφορες φήμες για το δάσος που εκτείνεται πέρα από το βορειοδυτικά προάστια της μεγάλης πόλης του Κιάπονσκανς. Τα πελώρια δέντρα του, οι απύθμενες λίμνες του και οι απόκρημνες πλαγιές του φιλοξενούν ανεξερεύνητα μυστικά που ακόμη και η επιστημονική κοινότητα της πόλης διστάζει να προσεγγίσει. Όλα, όμως, αλλάζουν μετά την ίδρυση της Σχολής Πειραματικών Σπουδών του Κιάπονσκανς, που οικοδομείται και λειτουργεί στο εσωτερικό του δάσους.

Φιλοπερίεργοι νέοι, θαυμαστές του αγνώστου και της αδρεναλίνης, ηλικίας από δεκαεννέα έως είκοσι δύο ετών, αποφασίζουν να φοιτήσουν στη σχολή με την ελπίδα να ανακαλύψουν κάποια από τα μυστικά της περιοχής. Ανάμεσά τους οι από χρόνια φίλοι Ντάντε Ρίεσσεν και Λίλιμπεθ Έβερς. Κανένας όμως δεν έχει προβλέψει πως ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος και πιο άμεσος από τις αρχικές εκτιμήσεις της τοπικής κυβέρνησης, προχωρώντας έτσι στην πλήρη έκθεση των φοιτητών σε απειλές που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν ακόμη και στο θάνατο.


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:


Η Έρση Λάβαρη γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και πραγματοποιεί σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής.


Από νεαρή ηλικία ξεκίνησε να καταπιάνεται με τη συγγραφή, ενώ ολοκλήρωσε το πρώτο της κωμικού περιεχομένου διήγημα στην ηλικία των έντεκα. Σήμερα ασχολείται με τη συγγραφή αστυνομικών κυρίως διηγημάτων, ενώ η νουβέλα της με τίτλο «Εξαφανισμένη» διακρίθηκε στο διαγωνισμό διηγήματος «Πέννες Μυστηρίου» από τους κριτές της Anima Εκδοτικής.