Το Φιλί - Εύη Φρυγανά

Το Φιλί
Εύη Φρυγανά





Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Σε έναν κόσμο κλεφτών, το μοναδικό αδίκημα είναι να σε πιάσουν.


Δέκα χρόνια πριν…

Η Οκτόμπερ ψάχνει τρόπο να φτιάξει το μέλλον της και να απομακρυνθεί από ένα επικίνδυνο και εχθρικό οικογενειακό περιβάλλον. Ένας κλέφτης προτείνει να της μάθει όσα ξέρει. Εκείνη δέχεται, πιστεύοντας ότι τα προβλήματά της έχουν τελειώσει.

Κάνει λάθος.

Η ζωή του κλέφτη δημιουργεί νέους κινδύνους και εμφανίζει καινούριους εχθρούς, που απειλούν την ύπαρξή της, αν δεν εξαφανιστεί για πάντα.

Θα το έκανε, αν είχε πού να πάει. Ή αν δεν υπήρχε εκείνος.


Δέκα χρόνια μετά…


Έχοντας παραμείνει για καιρό κρυμμένη στις σκιές, η Οκτόμπερ καταφέρνει να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη. Με ένα νέο όνομα, μια καινούρια ζωή και τη φήμη της επαγγελματικής της επιτυχίας να την ακολουθούν, πιστεύει ότι θα είναι πια ασφαλής.

Κάνει λάθος.

Μαθαίνει ότι ο άντρας που κάποτε αγάπησε έχει δολοφονηθεί. Και, παρότι ξέρει ότι είναι
παγίδα, δεν έχει άλλη επιλογή από το να εκδικηθεί τον θάνατό του.

Και ας πεθάνει και η ίδια.


Τον δέκατο μήνα ήρθε στη ζωή, τον δέκατο μήνα κινδυνεύει να πεθάνει.


Μπορείτε να διαβάσετε τα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου εδώ


Η συγγραφέας:

Η Εύη Φρυγανά γεννήθηκε στη Χαλκίδα και σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Η αγάπη της για τη συγγραφή την οδήγησε τον Αύγουστο του 2013 να ιδρύσει το λογοτεχνικό μπλογκ Moonlight Tales και το ενδιαφέρον της για ό,τι σχετίζεται με τις έρευνες ανθρωποκτονιών να παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια εγκληματολογίας.

Ξεκίνησε να γράφει από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού και το 2016 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Αναζήτηση Εκδίκησης. Από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη κυκλοφορεί το μυθιστόρημα Δείπνο Δολοφόνων και τα βύο βιβλία της σειράς με πρωταγωνίστρια την αρχιφύλακα Λόρεν Γουότερστον: Ο Κήπος με τους Υάκινθους και Ο Τοίχος με τις Ανεμώνες.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στη διεύθυνση: www.evifrigana.gr