Pis Aller - Αναστασία Παπαδάκη

Pis Aller
Αναστασία Παπαδάκη







Λίγα λόγια για το βιβλίο:


"Η αποκάλυψη των νέων πραγμάτων με είχε αφήσει άναυδη να προσπαθώ να κατανοήσω τα γεγονότα σε όλο το εύρος τους. Η σαστιμάρα μου διήρκησε αρκετά. Το μυαλό μου προσπαθούσε να επεξεργαστεί τα λόγια που είχαν βγει από το στόμα του. Με τον ερχομό μου εδώ είχα ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση στην κλεψύδρα της προφητείας, πιστεύοντας ότι επηρέασα μόνο τους μαχητές. Όμως αποδεικνυόταν ότι και οι Sevenian είχαν επηρεαστεί με διαφορετικό όμως τρόπο. Υπήρχε τρόπος να εξιλεωθώ".
Η Φαίδρα ξυπνάει σ’ ένα άγνωστο και παράξενο μέρος χωρίς αναμνήσεις. Η καινούργια ζωή της μια περιπέτεια χωρίς σταματημό, με τον ασυμβίβαστο και επαναστατικό BJ να την ακολουθεί παντού και τον αυστηρό Δούκα να προσπαθεί να της επιβληθεί αλλά και να τη σαγηνέψει. Ποια είναι η πραγματική Φαίδρα και γιατί βρέθηκε σ’ αυτό το μέρος; Θα καταφέρει να αντεπεξέλθει κάτω από το βάρος της αποστολής της ή θα λυγίσει καταστρέφοντάς τους όλους και όλα;



Λίγα λόγια για την συγγραφέα:



Η Αναστασία Παπαδάκη είναι γεννημένη το 1985. Κατάγεται από τον Έβρο όπου και κατοικεί. Το Pis Aller είναι το πρώτο της μυθιστόρημα, το οποίο συγκαταλέγεται στην τριλογία της Grotesque. Το 2014 κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Μεγάλη ποιητική συλλογή ερωτικής ποίησης» στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Σικελιανά».